November 2018
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Absolvent ovláda práce spojené so stolovaním, vie prijímať objednávky,podávať informácie o jedlách a nápojoch, vie účtovať, inkasovať, písať jedálne lístky, čapovať a ošetrovať nápoje, ošetrovať jedlá, minútky, šaláty, múčniky a miešané nápoje. Vie kultivovane komunikovať s hosťom.
Má základné komunikačné schopnosti v 2 cudzích jazykoch, základné znalosti z ekonomických zákonov, účtovníctva, odborné zručnosti z jednoduchej i zložitej obsluhy, slávnostného stolovania.
Absolvent pozná receptúry a technologické postupy prípravy jedál teplej a studenej kuchyne, ovláda výpočty pri kalkulácií, pozná zásady uskladnenia a ošetrovania surovín, tovarov rozpracovaných a hotových výrobkov. Ovláda estetickú úpravu jedál, pozná základy stolovania.
Má základné komunikačné schopnosti v 2 cudzích jazykoch, základné znalosti účtovníctva, ekonomických a hygienických zákonov.
 
Učebný plán
Absolvent vie voliť vhodné technologické postupy práce, používať vhodné pomôcky, chemikálie a kozmetické prípravky.
Vie strihať a upravovať dámske a pánske účesy, farbiť a odfarbovať, ošetrovať vlasy a pokožku hlavy, dodržiava zásady spoločenského správania, hygieny, vie nadviazať kontakt so zákazníkom a poradiť mu. Má základné komunikačné schopnosti v 1 cudzom jazyku.
 
Učebný plán